Wednesday, July 25, 2018

Life update

Halihó!

Lehet sokatoknak fel sem tűnik, ha nem vagyok olyan aktív itt a cyber-térben, pedig mostanában nem vagyok. 😔 Ezért is gondoltam, hogy írok egy kis posztot arról, hogyan telnek a napjaim. (A szülinapi bejegyzésem igazából kb. két hónapja íródott.)

Az elmúlt egy hónapban kicsit összegyűltek a fellegek, de aztán a nap is kisütött, olyannyira, hogy azt sem tudom, hová kapjam néha a fejem. 

A legnagyobb hír: a Just Stong nevű sport ruhákat gyártó cég nagykövete lettem!😁😍 A cég azért különleges a számomra, mert csak nőknek tervez és olyan hölgyekkel kollaborál, akik szerintük képviselik a cég szemléletét (erős, harcos nők, akik maguk irányítják az életüket és másokat is felemelnek maguk mellé) és olyanokkal dolgoznak, akik úgymond "igazi" emberek, nem pedig Insta sztárok 40 ezer követővel. 

Úgy számoltam pár napon belül megérkezik a kezdő csomagom a ruháimmal, már nagyon izgatott vagyok! Amint átveszem a csomagomat, megosztom veletek is! Addig is, böngésszétek a honalpot, mert 60£ felet ingyenes a kiszállítás és a kódomat használva 10% kedvezményt kaptok minden rendelés árából. 💚 A kód: IMOTOTH10

A másik ok, amiért nem voltam nagyon jelen, az hogy nemrég volt az egy éves évfordulónk a párommal, aztán a születésnapom és a Balcsira is leugrottunk nyaralni. 😊

Ne aggódjatok, sok jógás poszttal készülök, mint pózokkal, mint pedig elméleti cikkekkel. Az elmúlt időben baromi sokat dolgoztam és nem igazán volt már erőm/kedvem ahhoz, hogy gépezzek, inkább más fajta feltöltődést választottam. 

Recepteket pedig azért nem közlök, mert igazából nem is főzök mostanság. Szinte csak dinnyét eszünk dinnyével, meg néha egy kis barackot is.  


 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...