Tuesday, May 22, 2018

Mit eszem egy nap? {gluténmentes + vegán}

Helló mindenki! Még sosem írtam olyan posztot, amiben a téma az, amit nap közben eszek. De sokan kérdezitek mindig, ha ennyi mindenre allergiás/érzékeny vagyok és húst sem eszek, akkor mégis mit eszem? Mármint azon kívül, amit ide is felteszem. Semmi agyon komplikált kaja nincs itt, minden könnyen beszerezhető és elkészíthető pikk-pakk.

Reggeli: Kesu tej és minden mentes kakaós csiga az Aldiból. Ez az egyik kedvencem. Imádom a kakaós csigát és az Aldis nagyon finom, ha friss. Sok benne a töltelék, viszont pici. Nekem kettő kell belőle.

Ebéd: Mediterrán tészta saláta grillezett cukkinivel, fekete olajbogyóval és bébi paradicsommal. Amíg fő a tészta meggrillezheted a cukkinit és előkészítheted a többi zöldséget is. a Végén 3 kanál házi paradicsom szósszal elkevertem a tésztát, fűszereztem (só, bors, oregánó, bazsalikom) és hozzá kevertem a zöldségeket is. Hidegen vagy melegen is isteni.

Ebédre mindig kell valami szénhidrát nekem, különben nem bírom ki vacsoráig és egy óra múlva sírok, olyan éhes vagyok. 😂

Vacsora:
Vacsi mindig valami könnyebb, sali zöldségekkel, vagy zabpehely mandulatejjel és gyümikkel. 

Most éppen saláta, főtt édesburgonya és lencse-bab mix. Ha van egy kis előző napi maradék, azt mindig jól fel lehet dobni. 😉 


Snack:
Gyümölcs turmix és gluténmentes müzli szelet.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...