Monday, August 10, 2015

Bells will ring ting-a-ling-a-ling

Nézzétek el a hosszas kihagyást nekem, de mostanában iszonyat elfoglalt voltam és semmi energiám nem maradt a blogolásra. 
Két fesztiválon is dolgoztam, az egyik az Europa Cantat!

Egy másik nagyszerű dolog is történt nem olyan régen: az unokaöcsém megnősült! 💘🎆 Olyan büszke vagyok, hogy el sem tudom mondani!
Nem sok időt töltöttem fotózgatással, inkább élveztem a pillanatot, de megosztok veletek párat a húgom képei közül.


Az esküvő elképesztő volt. Egy kis templomban kezdődött, ahonnan egy borászatba mentünk át a másik ceremóniára, amit a naplementében tartottak.  Aztán jött a legjobb lagzi, amiben valaha is voltam. Rengeteg isteni finomság, ütős zene és nagyszerű emberek tették még emlékezetesebbé a napot. Sötétedés után lámpásokat engedtünk a magasba, akárcsak egy tradicionális kínai fesztiválon.
 Nem igazán szeretem ezt a "szép arc" funkciót, amit a testvérem használ a fotókon. Valahogy  fura lesz tőle az ember haja és szemöldöke.Bár a bőröm tényleg szépnek tűnik.😀
 Igazság szerint ez volt az első alkalom, hogy ilyen ruhát vettem fel, magassarkúval és full sminkben, nagyon magabiztosnak éreztem magam. Mint valami vörös Marilyn Monroe. 😊 Bár egyesek megszóltak, hogy nem illik fehérben lenni egy esküvőn, de sokan meg feketében voltak, amit szintén nem illik és a menyasszonyt baromira nem érdekelte ki mit vett fel.


 Hozzánk került a torta legszebb része a sok marcipán rózsával. Sajnos nem ehettem belőle, mert minden volt benne, amire allergiás vagyok, de jó volt nézni, ahogy a többiek falatoztak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...