Monday, October 10, 2011

dreams come true!Annyira szerencsésnek érzem magam, valóra vált az egyik legnagyobb álmom!
Minden vágyam az volt, hogy egyszer láthassam Rain-t élőben, és tegnap láttam is! 5 méterre volt tőlem! El sem tudom hinni! Olyan álomszerű az egész! Nehogy megcsípjetek, nem akarok felébredni. :)

Először is, Rain ingyen koncertet adott Gangnamban, a Hanryu fesztiválon tegnap, október 9-én. Óriási színpad volt, egy négyzet alakú és még ahhoz hozzátoldva egy T-alakú, ami benyúlt a tömegbe. Amikor azon táncolt, akkor volt olyan közel hozzám. Ohhhh olvadok. :)
Autóval jött, és csak kiszállt a kocsiból, már a fellépő ruhájában volt, felsétált a színpadra és egyből neki is látott. Nagyon durva volt, csak megjelent a semmiből, és annyira karizmatikus, hogy ahogy fellépett a színpadra mintha valami nagy szél söpört volna végig mindenkin, szinte még nem is láttad, de már érezted, hogy ott van. És a színpad tényleg nagy volt, de amikor egyedül volt, akkor sem tűnt fel, hogy egyedül van, mert betöltötte az egészet a kisugárzásával, vagy nem is tudom, hogy mondják ezt. Volt tűzijáték is amikor megjelent. Úgy visítoztak az emberek, ilyent még nem hallottam! Annyira boldog voltam, amikor megláttam, hogy még a könnyem is kicsordult.

A haját levágták T_T hüpp-hüpp... tök kis rövid, bár ez is baromi jól áll neki, de jobban szeretem, ha van haja. Viccelt is vele, hogy milyen szép a haja most, és hogy úgy néz ki mint egy gesztenye, ha nincs neki megcsinálva. xD “My hair’s pretty, right? Actually, my head looks like a chestnut if I don’t use hair products. It’s a hair style I’m trying for the first time since junior high school.” Meg ezt is mondta: “A lot of important people are here with me today, and they’re none other than all of you. I’ve been doing a lot of performance-oriented stages, so this time, I’ll focus on the singing.”

És igaz is, tényleg rákoncentrált az éneklésre, nagyon jó hangja van, végig élőben énekelt, még azt is lehetett hallani ahogy veszi a levegőt, meg néha amikor nyelt. Az egyik lassú dalát totál zene nélkül énekelte el, teli torokból, még a beton is beleremegett. Egy hangot nem rontott el!

Baromi jól táncol, és tök szexi! És nagyon magas! És izmos! És tök férfias! És tökre nem olyan, mint a tévében! Sokkal jobb! És tökre elállnak a fülei! Tök édes... És olyan közel jött, hogy még azt is láttam, hogy nincsen rajta smink, ami kicsit fura, mert a kpop sztárok mindig ki vannak sminkelve, minimum a szemüket kihúzzák hogy nagyobb legyen, de neki nem volt semmi. Olyan aranyos kis pici szemei vannak! :) Imádni való. Ja, és olyan jó segge van, hogy az iszonyat, a hasán pedig tűzifát lehetne aprítani.
Egyszer élőben cserélt ruhát! Ment vele a kamera és csak lekapta a a felsőjét, húzott egy másikat, elkezdte levetni a nadrágját, mire belenézett a kamerába, elfordította és mire visszafordult már át is volt öltözve....
És igen, megint letépte a trikóját, és igen, megint áztatta magát, és akkor is letépte az ingét, ahogy szokta, és marha jó volt! :P Előadta az összes szexi táncát, sőt, szerintem még többet is beletett.... vagy négyszer átöltözött. Volt egy rész, amikor egy darus állványra mászott és onnan énekelt, miközben bevitték az emberek fölé. Nagyon nagy volt!

Megint eldobálta a vizes palackjait, amikbe csak belekortyolt, meg a törülközőit, amikbe beletörölte az arcát. Persze egyiket sem arra, amerre én voltam... :(

Egyszer egy táncot is be akart tanítani a tömegnek, amit nem tudom, hogy gondolt, mert annyian voltak, hogy levegőt alig lehetett kapni, nem hogy táncoljunk neki. De azért ari volt, elég kis óvódás stílusú tánc volt. :D

Privát partit is adott a Party Rock Anthemre. Úgy ugrált rá, mint egy megvadult kecske, de nagyon aranyos volt. Arra táncolt, amikor odajött elénk, totál a színpad szélére, benyúlt a lába közé, elkezdte riszálni a seggét körbe-körbe, és közben forgott is körbe, a kezét meg lóbálta a feje felett. Hú, majdnem hanyatt estem. :P Nincs is rá szó a világ egyetlen nyelvén sem, amivel le lehetne írni, hogy milyen volt. Bámulatos.

Egyszer elromlott a fejmikrofonja, és amíg nem adtak neki másikat, addig anélkül énekelt, teli torokból, tök messzire el lehetett hallani. Utána kapott új mikrofont, elkezdte próbálni, hogy "hana deul set" (egy, két, há), mire mindenki elkezdett visítani, ő meg olyan Rainesen kinézett a tömegre, és közölte "májkö tesztö", ami a mic test koreai akcentussal, de még azt is olyan szexin mondta, hogy csodálom, hogy nem kezdtem el tényleg olvadni.
Az is nagyon jó volt, amikor elkezdte a tömeg skandálni, hogy Jung Ji Hoon, Jung Ji Hoon! (Rain igazi neve) Mire ő felemelte a kezeit, mindenki visított szokás szerint, összecsukta az ujjait, akkor meg akkor síri csend lett! :O Nagyon tudja irányítani az embereket. Amikor végre csönd volt, akkor közölte, hogy nagyon köszöni, de ő is tudja a saját nevét és kinyújtotta a nyelvét. Persze vicc volt, mindenki elkezdett röhögni, mire elkezdett nevetni, tök édesen nevet.

Írt egy levelet is a rajongóknak, amit fel is olvasott. Olyan aranyos volt, még el is sírta magát. Úgy meg tudtam volna ölelni. xD Kábé hatszor elbúcsúzott, hogy ez a dal az utolsó, de mégis mindig volt még egy, aztán már látszott rajta, meg a hangján is, hogy mindjárt tényleg sír, és akkor tényleg az volt az utolsó... A végén Rain poszterekből hajtogatott papír repcsiket dobált a táncosaival minden felé.
A koncert kicsit több volt, mint két óra, de még elnéztem volna vagy 3 napig is egyhuzamban...
Nem tudtam sok jó képet csinálni, mert folyton löködtek, és mind elmosódott, de csináltam videókat, amit nem tudok feltölteni, mert elhagytam a kábelem, szóval addig más tollával is ékeskedem. Remélem nem bánjátok, legalább láttok valamit, hogy milyen is volt. :P
Egy kis szexi tánc....... :PNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...