Wednesday, September 14, 2011

Seoul zoo

Szombaton voltam az állatkertben két másik cserediák lánnyal. Az állatkert minimum 100-szor akkora, mint a pécsi... (a pestire nem emlékszem, már régen voltam ott...) és az állatok olyan szépek, látszik, hogy gondozzák őket.
Az egész állatkert külön szekciókra van bontva, mint Dél-amerikai szektor, ázsiai állatok, európai rész....van külön madárház, hüllőház, majom ház és külön meg lehet nézni a bébi állatkákat is. A majomházban az egyik maki még puszit is küldött nekem.


A lámáról pedig kiderült, hogy sem angolul, sem koreaiul, sem magyarul nem beszél, viszont a "como estas"-ra egyből felkapta a fejét. :D
Nagyon aranyosak! A belépő mindössze 3000 won (kb. 560 Ft), de mi vettünk jegyet a delfin showra is, ami 2000 won volt (kb. 375 Ft), ami szinte ingyen van az otthoni árakhoz képest... és akkor itt nincs is diák jegy, csak gyerek meg felnőtt...
és az állatokon kívül még van mindenféle park is, folyó, játszótér.... Az a vicces, hogy a felnőttek itt nem néztek minket hülyének, amikor mi is lecsúsztunk az óriási krokodil csúszdán a többi kis babával együtt. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...