Sunday, August 28, 2011

Dream Forest

A boltba akartam menni egyik nap, de úgy döntöttem, hogy eddig mindig a másik oldalon mentem, akkor most maradok ezen az oldalon. Persze a következő zebra jóval az E-marton túl volt, de nem is baj, mert megláttam egy táblát, mire az volt írva, hogy Dream Forest és egy nyíl előre. Gondoltam, olyan jól hangzik a neve, megnézem mi az.
Persze azt a fene sem gondolta, hogy ilyen messze van! Egy órát kellett gyalogolnom odáig, bár lehet azért tartott ilyen sokáig, mert közben mindenfelé nézelődtem. Nagyon furcsa volt, mert minden ember megbámult. Útközben egy csomó érdekes dolgot láttam: fura gyökereket valami vízben, gólyalábas bohócokat, édi-bédi kisbabákat ^^ Nagyon cukik.

A Dream Forest valami bámulatos. Óriási nagy, a hegy lábánál fekszik, és nagyon szép. Van szarvas park is, ahol aranyos kis gidák is voltak. Imádom őket. Felmentem az egyik erdős kis dombra is, jól eltévedtem, de le lehet jutni mindenképpen, de nem is baj, mert láttam egy akkora kék pillangót, hogy először azt hittem rá, hogy egy madár! Sajna nem tudtam lefotózni. :( De vicces, hogy a dombon az erdő közepén mindenhol vannak kis edző parkok, ahol gépeket lehet használni, vagy teniszezni, focizni lehet. Biztos nálunk is több ember sportolna, ha ilyen helyen, a szabadban tehetné.
3 órát voltam a parkban, de még ez sem volt elég arra, hogy mindent lássak. Vissza kell mennem! :D Sebesre jártam a lábamat, de megérte. :)Még több kép: facebook!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...